cashmere cardigan

Anledninger til at have en herlig cashmere cardigan på

Anledninger til at have en herlig cashmere cardigan på

Sådan en cashmere cardigan udviser bare rolighed og stil og viser, at når man har den på, så er man en stilvant person, der ved, hvilke slags tekstiler der er mere værd at vælge end andre.

En cashmere cardigan er den type tøj, som man kan sige, at man har på i de mellemstadier, der befinder sig mellem arbejde, hvor man har et jakkesæt på, og så når man er helt privat enten alene eller med familien, hvor man kan have en mere afslappet og brugt trøje på.

Er man en person med stil, så tager man en cashmere cardigan på ved mere uformelle sammenkomster, hvor der ikke er en decideret dresscode, men hvor man alligevel kan læse mellem linjerne, hvor afslappet påklædning man egentlig kan tillade sig at tage på ved den lejlighed.

Lad os sige, at det er om sommeren, og man er inviteret ud for at spise udenfor på en udendørs restaurant med nogle venner. Altså, ikke med forretningsforbindelser, men bare sammen med nogle venner og bekendte.

Der er ingen særlig anledning, man skal ikke præsentere en kæreste for nogle, man har ikke åbnet et firma, men man havde bare lyst til at invitere ud, hvor man kunne mødes til en bid god mad og lidt afslappet hygge.

Her er sådan en cashmere cardigan god at have enten med sig eller på, da det godt kan blive lidt køligt om sommeren hen ad aftenen, hvorfor man kan tage sådan en lækker carigan på for at holde varmen, uden man ender i alt for afslappet tøj eller har en stivnakket skjorte på.

Senere kan det netop være, at man vil bruge sådan en god cardigan af cashmere, når man skal spille golf eller lignende, hvor det både er smart og pænt at have sådan en bundet rundt om halsen med ærmerne.

Som tidligere nævnt udviser dette stil og selvsikker i ens valg af tøj.