excel kurser

Bedre kompetencer med Excel kurser

Bedre kompetencer med Excel kurser

De fleste af os, der har vores daglige gang på et kontor, har stiftet bekendtskab med Microsoft Excel. Som en fast del af Microsoft Office pakken, er Microsoft Excel et af de mest anvendte programmer, når det kommer til eksempelvis økonomi og finans. Microsoft Excels mange muligheder gør, at man aldrig bliver færdigt med at lære om programmet . Og mestrer man det, kan man nå rigtig langt og samtidig optimere sine work flows.

Hvor finder jeg det bedste Excel kursus?

Den danske virksomhed 4D har i mange år fungeret som udbyder af IT kurser for erhvervslivet. Kurser hos 4D er altid opdaterede i forhold til de programmer og applikationer, kurserne omhandler, og naturligvis også i forhold til de mange forskellige anvendelser, som finder sted rundt omkring i de danske virksomheder.

Derfor tilbyder 4D selvfølgelig også en bred vifte af Microsoft Excel kurser, som er særligt tilrettelagt til at imødegå forskellige brugeres varierende behov. Blandt de mere generelle kurser i Microsoft Excel finder vi Excel grundlæggende, Excel udvidet og Excel avanceret. Disse kurser er særligt udviklet med henblik på at give kursisterne en introduktion til de indbyggede funktioner i Microsoft Excel og deres muligheder for anvendelse.

Kurserne Excel brush-up grundlæggende og Excel brush-up udvidet giver tidligere kursister en genopfriskning af deres kundskaber inden for Microsoft Excel, førend de går videre på det avancerede kursus – eller et af de mere specialiserede og udvidede kurser i Excel.

Disse kurser tæller emner så som Excel VBA Programmering, Dashboards i Excel, Pivottabeller i Excel, Excel Diagrammer I og II, Business Intelligence (BI) med Excel, Dynamiske diagrammer i Excel, Excel Data Analyst (Academy), Excel og databaser, Excel og Kuber, Business Intelligence (BI) med Excel PowerPivot på såvel grundlæggende og udvidet niveau.

Som afdelings leder eller virksomheds ejer kan du også kontakte 4D med henblik på at få tilrettelagt et kursus med udgangspunkt i din virksomheds praksis og anvendelse af Microsoft Excel. Du kan læse mere om Microsoft Excel kurser på 4d.dk