regnskoven

Bevarelse og bæredygtig brug af verdens skove - du kan hjælpe!

Bevarelse og bæredygtig brug af verdens skove - du kan hjælpe!

Den danske miljøorganisation Verdens Skove har mere end 30 års erfaring i at bevare skove og biodiversitet, og har bevarelse og bæredygtig brug af skove som fokuspunkt i deres arbejde. Organisationen er meget afhængig af frivillige samt donationer. Verdens Skove har desuden en webshop med alt fra regnskovscertifikater og bøger til snacks og tøj. Overskuddet går til organisationens projekter. Se et udvalg af webshoppens produkter her:

Regnskovscertifikat
Hjælp med at redde et stykke regnskov, og få et certifikat med dit navn og det antal kvadratmeter regnskov, du er med til at bevare. Du kan støtte med 214 kr., 300 kr., eller 450 kr. Din donation støtter derved bevarelsen af 500 kvm., 700 kvm., eller 1050 kvm. regnskov.

Tobias Jacobsen træfigurer
Vælg mellem tapiren, brøleaben, tukanen eller bæltedyret. Figurerne er designet af Tobias Jacobsen, søn af designer Arne Jacobsen. Figurerne er fremstillet af træ fra de samme skove i Honduras, hvor den lever. Skovene hvor træet kommer fra, forvaltes af skovgrupper, som Verdens Skove samarbejder med. Målet er, at skabe en bæredygtig brug af regnskoven.

Dadelkonfekt fra Ganefryd
Den veganske dadelkonfekt fra den økologiske butik Ganefryd Helseskost i Århus, er sund og lækker, og kan nydes som mellemmåltid med god samvittighed. Vælg mellem varianterne lakrids, appelsin og kakao.

Bøger og film
Du finder desuden et udvalg af bøger hos Verdens Skove. Én af dem er Søren Olsens Kampen om Danmarks Natur, som fortæller om vigtigheden af at bevare Danmarks natur. Selvom meget af Verdens Skoves arbejde handler om regnskov og skov i lande langt fra os, lider biodiversiteten i danske skove, og dette er også et område, organisationen beskæftiger sig med.

Udvalget af film til børn kan hjælpe dem med at forstå, hvad det hele handler om, ved at illustrere konflikten mellem menneske og natur, på et niveau de kan følge med på.

Se hele Verdens Skoves webshop her https://shop.verdensskove.org.