E cigaret

Del ikke din e-cigaret for meget med andre

Del ikke din e-cigaret for meget med andre

Hvis du nogensinde har været ryger, før du begyndte at dampe eller samtidig med, at du dampede på din e-cigaret, så har du formentlig hørt følgende spørgsmål blive stillet på denne eller en lignende måde:

“Undskyld, øhm, kan jeg låne/nasse en smøg af dig?”

Nogle gange bliver der ligefrem tilbudt penge for en smøg, da sådan nogle cigaretter med tobak efterhånden koster en hel del, hvorfor det økonomisk godt kan svare sig at lægge et større engangsbeløb i en e-cigaret og ellers supplere med noget godt og billigt e-væske.

Det pudsige er, at man spørger, om man må “låne” en smøg, da man aldrig får den igen og aller højst ville kunne få et udsuget skod retur.

Men rent hygiejnisk er der intet problem i dette, for man overdrager jo en cigaret til en anden person, som man ikke selv har haft i munden at suge på og aller højst har pillet lidt ved, når man skulle fiske en anden cigaret op af ens pakke.

Ved en e-cigaret – som man kunne tænkes, er blevet erhvervet fra www.esug.dk – så er det en personlig genstand, som man selv suger en del på. 

Det sker ofte både, når man er syg, rask og/eller har en latent sygdom i kroppen, som man måske selv er immun overfor eller som ikke er brudt ud endnu.

Og hvis man er en stor-damper, så er det måske ligefrem en genstand, man sætter sit mundtøj mere på, end man gør det ved læberne på ens kæreste.

Derfor skal man ikke dele ens e-cigaret med blot en enkelt person og da slet ikke for mange, også selvom man føler sig rask.

Man kan aller højest gøre dette, hvis man har ekstra mundstykker med, der kan skiftes ud, men hvornår ved man lige som damper, hvor mange der vil smage ens e-væske, når man er på farten?