træpiller

Del træpiller med andre

Del træpiller med andre

Vi lever jo heldigvis i et samfund, hvor vi er gode til at hjælpe hinanden, og det er jo også på den bekostning, at et samfund kan hænge sammen.

Nogle gange bliver hjælpen udført med en bagtanke om, at man så får noget igen, men andre gange gør man det helt uselvisk og håber bare, at andre vil hjælpe en, hvis man selv skulle have brug for det en dag.

Når man har fået hjælp udført, så tænker de fleste fornuftige mennesker da også, at man skylden en tjeneste, og den kan komme, når man mindst venter det eller langt ude i fremtiden.

Et eksempel kunne være, at en nabo får indført et pillefyr, der fyrer på træpiller, men man har måske ikke selv fået overgået til sådan et endnu, men man overvejer det stærkt for både miljøet skyld og for at spare lidt penge på opvarmningen.

Denne nabo kan så lære en om, hvad man skal vælge af pillefyr samt, hvor man skal købe gode, miljøvenlige og ikke mindst billige træpiller henne, der brænder effektivt.

Men denne nabo har måske ikke selv plads til alle træpillerne, faktisk er der kun plads til et par kilo i form af nogle sække, og det duer jo ikke at skulle have dem stående udenfor, og man gider ikke skulle ned at købe dem hele tiden, da man gerne vil have noget nær et ton indkøbt ad gangen.

Desuden vil man jo bare svine på miljøet ved at køre så meget frem og tilbage efter træpiller.

Derfor hører man måske naboen ad, om man kan have nogle af pillerne, faktisk de fleste, opmagasineret hos vedkommende, som man så kan gå over at hente, når man har brug for dem, fordi man stoler på hinanden.

Dette kan jo være incitamentet for naboen om, at man lige så godt kan udskifte selv til et pillefyr, fordi der nu kommer træpiller, som måske er købt fra https://hesselagerenergi.dk/