badetøj til baby

Dette skal man huske angående badetøj til baby

Dette skal man huske angående badetøj til baby

Man skal jo ikke bare hive noget badetøj til en baby ned fra hylderne eller kyle en masse i ens online-indkøbskurv, fordi man lige hurtigt gerne vil have den opgave overstået.

Måske har man mere fokus på alt det andet tøj, et lille spædbarn skal bruge, så man ikke skænker badetøjet så meget tanke.

Men det skal man faktisk, og det siger vi ikke, fordi man kan sige, at tøjet handler om liv eller død, fordi barnet er ude i vandet, for man holder jo hele tiden øje med barnet, mens man er til babysvømning eller har babyen med på stranden.

Det handler sådan set mere om, at det rette badetøj til babyen skal sørge for, at barnet får den første gode oplevelse med det våde element, om det så er det første badetøj til barnet eller en senere model, fordi det lille pus er vokset ud af det gamle.

Desuden skal det gerne passe ind under nogle andre parametre, som man til dels også kender det fra andet tøj til babyer, men hvor der er noget lidt mere specifikt her.

Badetøjet skal gerne sidde tæt, men det må stadigvæk ikke stramme på barnet. Det skal sørge for, at små dyr og fisk ikke svømmer ind på huden på barnet i de skrøbelige åbninger og punkter på barnet, hvis man er ude at bade i den friske natur.

Andet tøj skal også sidde relativt tæt på kroppen til babyen, men med babytøj skal det sidde decideret kropsnært, uden at det gør ondt på barnet.

Derfor er det også vigtigt at holde øje med barnets signaler, hvis det giver udtryk for, at tøjet ikke længere passer, så det begynder at stramme.

Udskift hellere tøjet en gang for meget end for lidt, hvis du har mistanke om, at tøjet ikke sidder godt nok på barnet.