ridecenter

Få den bedste rideundervisning på dit lokale ridecenter

Få den bedste rideundervisning på dit lokale ridecenter

Drømmer du om at genoptage ungdommens ridelektioner, eller har dit barn udviklet smag for denne skønne og opbyggelige hobby? Så handler det først og fremmest om at finde et ridecenter, hvor dyrene har det godt, og hvor undervisningen er ansvarlig og kompetent.

Hvor finder jeg det bedste ridecenter i nærheden af Hundested?

Hvis du går og leder efter et lækkert og rummeligt ridecenter, hvor du eller dit barn kan dyrke sin nye interesse, kan du med fordel aflægge Slettebjerggård Ridecenter et besøg. Slettebjerggård Ridecenter ligger cirka tre kilometer uden for Hundested mellem Kikhavn og Ullerup Skov – tæt på Kattegat med alle de lækre strande og skove, som er perfekt til lange ridt i naturen.

Slettebjerggård Ridecenter er et ridecenter, som har en børnevenlig tilgang, og som samtidig huser såvel dressur ryttere og springryttere som skovturs ryttere. Da det er muligt at have hest opstaldet i privat regi, vil der altid være hygge og socialt liv omkring stalden og de flotte ridebaner og ridehuse, som hører til ridecenteret.

Lækre faciliteter og stort frivilligt engagement hos Slettebjerggård Ridecenter

Slettebjerggård Ridecenter huser blandt andet Slettebjerggård Rideforening, som driver rideskolen, og som samtidig står for alle sociale arrangementer. Slettebjerggård Rideforening forestår også stævner, ridelejre, kurser og andre aktiviteter med hjælp fra frivillige hjælpere, forældre og bedsteforældre.

Hos Slettebjerggård finder du samtidig Hundesteds eneste ridehal op til flere flotte udendørs baner, og en cirka 650 meter lang travbane. Slettebjerggård Ridecenter råder samtidig over vidstrakte græsfolde på over 30 tønder land, hvor opstaldede heste og ponyer samt rideskolens egne heste og ponyer nyder sommeren.

Rideskole for alle

På rideskolen er det muligt at modtage holdundervisning eller ene undervisning – enten på din egen hest eller pony, eller på en af rideskolens. Undervisningen kan foregå i enten spring eller dressur. Kontakt rideskolen via hjemmesiden på slettebjerggaardridecenter.dk for at bestille tid til en gratis prøvetime!