eboligadvokat

Få en boligadvokat til at stå for tinglysning af skødet

Få en boligadvokat til at stå for tinglysning af skødet

Har du netop købt en bolig, har du brug for at få tinglyst skødet. Hvis du ikke selv har forstand på det, bør du få en advokat til at klare det for dig. Dermed er du sikker på, at der ikke opstår nogen fejl. Tinglysning af skødet er en væsentlig detalje i forhold til at få boligkøbet på plads. Derfor er det vigtigt, at det sker på den helt rigtige måde. I forhold til, hvor meget en bolig typisk koster, er prisen for at få en advokat til at stå for tinglysningen ikke særlig høj. 

Et af de advokatfirmaer, der kan hjælpe dig med tinglysning af skødet, er eboligadvokat.dk. De har specialiseret sig i bolighandler og kan derfor hjælpe dig med alle aspekter af det. Har du udelukkende brug for hjælp til tinglysning af skødet, kan du selvfølgelig bare få dem til det. I det tilfælde sørger de for at indhente både dine og sælgerens oplysninger, udfærdige skødet, få det tinglyst og udarbejde en refusionsopgørelse. 

Få en advokat til at se boligens papirer igennem

Når du køber en bolig, bør du dog altid sørge for at få en advokat til at se boligens papirer igennem. Medmindre du selv er vant til at gøre den slags, kan det være svært for dig at gennemskue præcis, hvad du skriver under på, når du køber en bolig. Der kan være små, men vigtige detaljer, som advokaten kan få øje på. Detaljer, der ellers kunne have kostet dig mange tusind kroner. 

Hos eboligadvokat.dk kan de hjælpe dig med køb af alle former for boliger. Det er både ejerlejligheder, andelsboliger, sommerhuse og villaer. De kan også hjælpe dig, hvis du overvejer et forældrekøb – eller hvis du overvejer et omvendt forældrekøb, hvor det er dig, der køber en bolig til dine forældre. Lige meget hvor, hvordan og hvorfor du køber en bolig, kan de altså hjælpe dig.