billån

Få råd til den optimale bil med et favorabelt billån

Få råd til den optimale bil med et favorabelt billån

Skal familiens gamle bil skiftes ud – eller skal bilparken suppleres? Så kan det godt betale sig at kigge på muligheden for at investere i en ny bil.

Hvorfor skal jeg vælge en ny bil frem for en brugt?

Der er mange fordele ved at købe nyt, når det handler om biler. De nyeste bil modeller inden for stort set alle mærker er for det første langt mere miljø venlige end ældre biler. Dette skyldes, at moderne motorer er designet til en højere yde evne – det vil sige, udnytte det tilførte brændstof mere effektivt – end ældre motorer.

Samtidig vil en slidt motor have en væsentligt ringere energieffektivitet, simpelt hen på grund af slitage. Og af samme grund vil du kunne mærke en sænkning af dine udgifter til benzin eller diesel. En bedre brændstoføkonomi, som man finder den i nyere biler, kan således have en positiv indflydelse på dit budget. Og med lavere grønne afgifter, som også er en konsekvens heraf, kigger du på en tydelig økonomisk besparelse.

Du vil hurtigt kunne spare mange penge på værkstedsbesøg. En nyere bil, hvis dele endnu ikke er slidt i bund, kræver færre reparationer. Du slipper samtidig for det helt store irritations moment ved en gammel, slidt bil: At man ikke ved, hvornår den næste gang står af, eller om den næste køretur bliver bilens sidste.

En ny bil vil på alle måder give en bedre køreoplevelse. Er du og din familie afhængige af bilen i det daglige, kan du således se frem til state of the art teknologi, et styretøj og et bremsesystem som fungerer, og fede elektroniske features. Og med de oven for nævnte besparelser, kan budgettet snildt balancere, selv om du bliver nødt til at finansiere hele – eller dele af – bil købet ved hjælp af et bil lån.

Du kan læse mere om lån til ny bil på ikanobank.dk