tandlæge

Få tjekket tænderne hos en tandlæge i Gistrup

Få tjekket tænderne hos en tandlæge i Gistrup

Smilet er på mange måder vores visitkort og dét ved vores udseende, som folk lægger mærke til først. Derfor betyder pæne tænder meget, og det er værd at passe godt på tænderne, så de kan forblive flotte og sunde. Selvom resten af kroppen lige så stille forfalder i takt med, at vi bliver ældre, bliver tænder ikke dårlige på grund af alderdom, men derimod som følge af dårlig pleje. Derfor er en god tandhygiejne og rutine omkring din tandpleje alfa og omega allerede fra barnsben og hele vejen op igennem både ungdom, voksenliv og i tilværelsen som ældre. Her får du tre gode tips til at passe godt på dine tænder.

De bedste tips til god tandhygiejne

  1. Børst to gange om dagen med den rette børsteteknik

Du ved sikkert allerede, at det er en god idé at børste dine tænder grundigt både morgen og aften. Det er dog ikke helt ligegyldigt, hvordan du børster. Brug så vidt muligt bløde og runde bevægelser med tandbørsten til at børste tænderne, og sørg for at komme godt rundt på hver enkelt tand.

  1. Brug tandtråd efter tandbørstning

Selvom du er flittig med tandbørsten, kan det være svært at komme ordentligt ind imellem tænderne, hvor der desværre kan sidde mange madrester og bakterier tilbage efter selv den grundigste børstning. Det er derfor en god idé at supplere tandbørstningen med brugen af tandtråd. Gør det til en god vane at finde tandtråden eller en tandstikker frem som det sidste trin i din tandpleje. Det vil uden tvivl gøre underværker for din tandhygiejne.

  1. Husk at få tænderne tjekket efter

God tandpleje i hjemmet er uden tvivl det vigtigste for dine tænders sundhed, men vil du gerne give din tandhygiejne et ekstra boost, eller er du i tvivl om, hvorvidt din tandpleje er god nok, bør du prioritere regelmæssige besøg hos din tandlæge i Gistrup, der sørger for eftersyn, tandrensning og, hvis det er nødvendigt, også behandlinger tilpasset dine tænders behov.