Fejlsøgning af el-gulvvarmekabler

Fejlsøgning af el-gulvvarmekabler - få hjælp fra specialiseret firma

Fejlsøgning af el-gulvvarmekabler - få hjælp fra specialiseret firma

Har du gulvvarme i gulvet i badeværelset eller i dine stuer og værelser? Så ved du også at blot en enkelt lille fejl på et gulvvarme kabel kan sætte hele varme nettet ud af spil. Og så skal du gå rundt med kolde fødder indtil fejlen er fundet.

Fejlsøgning af el-gulvvarmekabler ved hjælp af professionel termografi

Hvis du vil undgå at skulle brække hele gulvet op for at finde den defekte del af dit gulvvarme net kan du med fordel kontakte Århus Termografi & Inspektion ApS. Århus Termografi & Inspektion ApS har mange års erfaring i fejlsøgning af el-gulvvarmekabler ved anvendelse af moderne udstyr og ditto teknikker.

Uanset om fejlen på kablet skyldes en kortslutning eller at kablet er brændt helt over kan Århus Termografi & Inspektion ApS lokalisere fejlen på de nedlagte kabler med helt ned til en enkel flises nøjagtighed. Dette betyder at du kun behøver at fjerne en eller to fliser for at få udbedret fejlen på dine el-gulvvarmekabler. Fejlen vil derefter kunne udbedres uden at du har sat hele gulvet til på dennes bekostning – og dit gulv vil kunne lappes uden at det koster en formue.

Hvorfor vælge Århus Termografi & Inspektion ApS til fejlsøgning af el-gulvvarmekabler?

Århus Termografi & Inspektion ApS er et fejlfindings og problemløsnings firma som har specialiseret sig inden for måling og fejl diagnosticering ved hjælp af blandt andet termografisk udstyr.

Hos Århus Termografi & Inspektion ApS finder du udelukkende dygtige og kompetente teknikere og operatører som i kraft af deres uddannelse og erfaring har de stærkeste forudsætninger til at hjælpe dig med alle typer fejlsøgning i el og VVS installationer. Med hjælp fra Århus Termografi & Inspektion ApS bliver din fejlsøgning udført hurtigt og effektivt, og på professionel vis. Århus Termografi & Inspektion ApS er i besiddelse af de nødvendige tekniker og erhvervs ansvarsforsikringer.

Du kan læse mere om fejlsøgning af el-gulvvarmekabler på http://www.aarhus-termografi.dk/