snedker

Find dit nye sofabord hos en snedker

Find dit nye sofabord hos en snedker

advertorial

Til en hver stue hører en sofa – og til den et sofabord. Et sofabord er ideelt til hygge idet du kan bruge det til at anbringe alt fra magasiner til kaffekopper og måske endda din tv dinner på de dage hvor du ikke lige orker at spise med kniv og gaffel.

Dit sofabord bør holdes i en rustik stil som afspejler formålet med sofa gruppen, nemlig afslapning og hygge – eventuelt med familien. Samtidig bør dit sofabord matche resten af dit decor i stuen. Og derfor er det vigtigt at du vælger dit nye sofabord med omhu.

Find et lækkert planke sofabord

Har du planer om at købe et nyt sofabord? Så bør du næsten overveje et af de lækre og moderne planke sofaborde, fremstillet i hånden af dygtige faglærte møbelsnedkere.

Det er nemlig ikke kun de høje spiseborde og arbejdsborde som fås i en plankebord udgave. Også sofaborde kan udfærdiges i smukke og rustikke planker af ægte træ. Og faktisk er de flotte sofaborde af planker populære som aldrig før.

Hvor kan jeg købe et sofabord af planker?

Hos den danske møbelsnedker virksomhed Hipstory Copenhagen fremstilles og forhandles smukke og unikke planke sofaborde. De flotte borde er alle bygget i hånden og har derfor hvert især deres helt enestående særpræg.

Hipstory Copenhagen har specialiseret sig inden for fremstilling af flotte og funktionelle plankeborde som er til at betale. De smukke borde, du finder hos Hipstory Copenhagen, er produceret i kvalitets fyrretræ og behandlet med voks for en lækker og slidstærk overflade.

Med et sofa plankebord fra Hipstory Copenhagen er du sikret et sofabord som du kan have glæde af i mange år, og som med garanti vil pynte i din stue. Du kan få mere information om Hipstory Copenhagen og finde dit perfekte planke sofabord i den online shop på hipstory.dk