Rollator

Find god støtte i en passende rollator

Find god støtte i en passende rollator

Der er ingen skal i livet at skulle have brug for en Rollator.

Det er et tegn på anciennitet, at man er nået dertil i livet, hvor man har behov for at kunne støtte sig korrekt. Måske er en stok ikke nok, og et vandrestativ kan heller ikke klare opgaven formfuldendt.

Men udover at man får lettere ved at bevæge sig rundt i dagligdagen med sådan en rollator, så kan man også opbevare sager, indkøbsvarer og videre i en rollator afhængigt af, hvilken model man anskaffer sig.

Mange forskellige modeller af rollatorer findes nemlig, hvor man kan få de lidt mindre behændige, der er lette at manøvre rundt i selv smalle passager, så man ikke obstruerer banen for hverken sig selv eller andre.

Skal man ud på længere udflugter, så har man en to-i-en-funktion her, da man både kan stødte sig til rollatoren, der er nem at komme frem med, hvis man har sådan en variant med hjul, som de fleste er udstyret med nu om dage, og så er der nogle gange stativer og kurve med, hvori man kan placere ens mindre rejsegods.

Man kan købe en rollator, der passer til ens nuværende behov i forhold til der, hvor man bor og befærder sig. Hvis man så flytter et andet sted hen, hvor der er længere til familie og venner samt indkøbsmuligheder, så kan man investere i en lidt mere robust og større rollator.

Muligheden er der også for at supplere ens forhåndenværende rollator med en mere, for hvem siger, at man kun behøver eje en enkelt af slagsen?

En rollator er også en god gave at give, selvom man måske ikke føler, det er på sin plads at give. Men som sagt er der intet skammeligt i at få en rollator. Den kan hindre, at man falder og slår sig, hvis man har besvær ved at være mobil med kroppen nu om dage.

Hvis man får rollatoren af den nærmeste familie, så vil man nok også takke for tanken.