overnatning

Gør klar til overnatning således

Gør klar til overnatning således

Nogle overnatninger kan komme bag på en, så man bliver nødt til at improvisere en smule, mens andre er mere velforberedte, fordi man har aftalt dette på forhånd – derfor må gæsterne også forvente beføjelserne derefter.

Man kan måske længe have aftalt, at man skal have et par på besøg til en middag, hvor klokken bliver mange formentlig, og det derfor ikke kan svare sig at tage hjem, om man så er i bil eller tager det offentlige.

Et par vil helst gerne sove sammen, så har man muligheden for det, så bør man have et gæsteværelse til disse mennesker, eller bliver man nødt til at slå en sovesofa ud, hvor der kan være plads til disse to personer.

Alternativt må man se, om man har nogle ekstra madrasser liggende eller nogle liggeunderlag, som de kan ligge på.

Er man mere ude i den spontane situation, hvor en gæst har taget fejl af rejsemulighederne, eller vedkommende måske har fået for meget at drikke, så man ikke kan forsvare, at vedkommende kører hjem endsige tager hjem i den tilstand.

Så er de bedre sikret ved at blive og sove, men måske er man ikke beredt på dette, så her må man ty til det, der findes, om det så er at sove direkte på sofaen eller placere vedkommende i en lænestol og smide benene op på en fodskammel.

Dog skal man i alle forsøg huske at lægge sengetøj på enheden, for det er ikke rart uanset hvor lang søvnen bliver, at folk ligger og sveder, savler og videre i ens sofaer, på madrasserne eller andet, som man benytter til overnatning i denne sammenhæng.

Endvidere kan man ved større planlægning sørge for at spise morgenmad sammen, men kender man folk nært, så har man måske nogle aftaler om, at de bare smutter og låser efter sig.

Som alternativ kan man også bare sove ude sammen: https://www.folehavegaard.dk/