Revisor

Hvornår har du brug for en revisor i Viborg?

Hvornår har du brug for en revisor i Viborg?

Hvornår er tiden til at investere i en revisor?

Har du forretning i Viborg og overvejer du at blive større og dermed vækste rigtig meget? Fordi så kan det være en rigtig god idé at overveje, om du måske burde få dig en revisor til at hjælpe dig igennem de sværeste spørgsmål, hvad der angår økonomi. 

En anden ting du også kan undersøge, inden du får en revisor er blandt andet at kigge på, hvad andre virksomheder på din størrelse og kapacitet har. Hvis du for eksempel har forretning i Viborg, jamen så tag et kig på virksomheder som har en Revisor i Viborg. Hvis de har samme antal størrelse, omsætter for næsten det samme, kan det være en god idé at undersøge om du også bør have en revisor. 

Hvornår SKAL man have en revisor?

Hvis du er i tvivl om du bør have en revisor, kan det nogen gange gøres så nemt, fordi der er en specifik regel, der tvinger dig til at anskaffe dig en revisor. Og det er nemlig 4, 8, 12 reglen. 

Hvis du for eksempel ejer et firma, hvor I omsætter for 8 millioner kroner om året – i nettoomsætning – og du har en balance på 4 millioner og har omkring de 12 mand ansatte i firmaet. Jamen så er du faktisk betinget til at anskaffe dig en revisor, om du vil det eller ej.

Når du har et firma på den kapacitet, har du formegentligt nok investeret i en revisor for lang tid siden. Men hvis du derimod er tvivl eller bare går og leger med tanken, om det er ved at være på tide, når dit firma er så stort, jamen så har du formodentlig ret – det ER på tide. 

Når det er sagt, bør man heller ikke se det som en udgift, når du anskaffer dig en revisor. Tværtimod. Du bør hellere anse det som om en måde hvorpå, du anskaffer dig de ting, du har brug for, og som kan styrke din forretning.