badetøj til baby

Køb ikke ukurant badetøj til baby - de kan ikke tåle det

Køb ikke ukurant badetøj til baby - de kan ikke tåle det

Lad os lige starte med et langt ude tilfælde, som dog er sandt af flere årsager, om det så var for 1000 år siden, eller det sker nu om dage:

Når der er pandemier eller andre smittefarlige bakterier og kilder, som potentielt kan slå ihjel i enten mindre eller større omfang, så er det statistisk altid de yngste og ældste medlemmer af en familie, som bukker under for sygdommen hurtigst.

De små babyer har ikke udviklet er stærkt nok immunforsvar og er afhængige af deres forældre for at kunne klare sig. De ældste personer har brugt meget af deres krudt gennem tiden til at holde andre sygdomme skansen, så deres immunforsvar er godt brugt op.

For hver gang, at man bliver syg, så er det en unik sygdom, som kroppen så bekæmper og gør en immun overfor, hvorfor man blandt andet kaldet det et immunforsvar og ikke bare et almindeligt forsvar.

Så kan man aldrig blive syg af den præcis samme bakterie igen, men bakterierne forandrer sig og udvikler sig, og nogle gange kommer de som en forkølelse, og andre gange er det som den farlige Spanske syge.

Faktisk venter man bare på, at den samme type bakterier udvikler sig og slår til igen.

Så hvorfor denne dystret indledning til en ellers uskyldig artikel om badetøj til babyer?

Jo, for badetøj til babyer skal jo selvfølgelig sidde godt og fungere efter hensigten, men det skal også være lavet af godkendte materialer, som ikke gør skade på babyen.

Hvis du for eksempel køber badetøjet til dit barn i udlandet, måske endda langt væk fra Danmarks kontrol, fordi du gerne vil spare nogle penge, så kan du risikere at få noget badetøj, der er lavet af ukurante materialer, hvor der er kemikalier i, og måske har det opsnappet noget sygdom undervejs i transporten.

Derfor kan det bedst betale sig, hvis man handler det herhjemmefra, fordi kvalitet også hænger sammen med den rette pris – det er trods alt dit afkom, det handler om.