vognmand

Lad den lokale vognmand hjælpe med fragt og transport

Lad den lokale vognmand hjælpe med fragt og transport

Har din virksomhed behov for ydelser inden for fragt, transport og logistik – eller har du som bygherre behov for en entreprenør, som kan levere disse ydelser? Så bør du tage kontakt til en lokal vognmand.

Find din lokale vognmand på Als

Hvis din virksomhed har sin beliggenhed i den sydlige del af Jylland, nærmere betegnet Sønderjylland eller Als, giver det en verden af mening at finde den rette vognmand i netop dette område. Her kan du med fordel kontakte FA. A. Keldorf Vognmandsforretning.

FA. A. Keldorf Vognmandsforretning er sønderborgs ældste og mest velrenommerede vognmandsforretning og har igennem mange årtier betjent glade og tilfredse kunder fra hele området omkring Nordborg, Sønderborg, Augustenborg og andre byer på Als og i Sønderjylland med solide vognmands tjenester.

Hvorfor skal jeg vælge FA. A. Keldorf Vognmandsforretning som min vognmand i Sønderborg?

FA. A. Keldorf Vognmandsforretning er især berømt for sit høje service niveau og sin professionelle tilgang til – og udførelse af – diverse vognmands ydelser. Hos FA. A. Keldorf Vognmandsforretning kan du således få hjælp til såvel traditionelle transport og fragt opgaver som til særtransport samt håndtering og flytning af vanskeligt håndterbare emner. Blandt andet har FA. A. Keldorf Vognmandsforretning særligt speciale inden for flytning af både samt tungt maskinel som kræver et rutineret håndelag og specielle redskaber.

FA. A. Keldorf Vognmandsforretning råder over såvel det rette mandskab som de maskiner der anvendes til sikker transport af både. Du kan således trygt overlade din båd i hænderne på en FA. A. Keldorf Vognmandsforretning chauffør når båden skal transporteres mellem havn og opbevaringsplads. Og skulle du mangle et sted at opbevare båden mens den er på land stiller FA. A. Keldorf Vognmandsforretning gerne aflåst og overvåget lagerplads med adgang til el og vand til rådighed.

Du kan læse mere om FA. A. Keldorf Vognmandsforretnings produkter og ydelser på http://www.keldorftransport.dk/.