ølbrygning

Ølbrygning - en spændende og nem hobby

Ølbrygning - en spændende og nem hobby

I Danmark er øl populært som aldrig før. Hvor øl tidligere var forbundet med underklasse og blev anset som en inferiør drik i forhold til de fine vine, har øl nu fået en helt ny status blandt danskerne. Vi er stolte af vores danske øl tradition, og af at være kendt i hele verden som producenter af verdens bedste øl.

Mikrobryggerier skyder op som paddehatte rundt omkring i landet – og hvert år kommer nye varianter af allerede kendte øltyper til. Danske øl entusiaster har rigelige at lave med at smage på alle de mange forskellige øl typer. Og som om det ikke skulle være nok, er flere og flere begyndt at brygge deres eget øl hjemme i de private hjem.

Bliv din egen brygmester med det rette udstyr

Rigtig mange ølelskende danskere har nemlig fået øjnene op for ølbrygning som en hyggelig og givende hobby. Derfor kan du nu om stunder med lethed finde alt, hvad du skal bruge for at komme godt i gang med ølbrygning – også selv om du er 100% nybegynder.

Det er nemlig hverken svært eller tidskrævende at brygge øl på egen hånd, hvis blot man er i besiddelse af det rette udstyr. Og det behøver hverken koste spidsen af en jetjager eller fylde hele garagen. Med en ganske lille investering kan du få dit eget hjemmebryggeri, som ikke fylder andet end et hjørne af dit køkken. Du skal blot vælge en Starter Box fra ølbrygning.dk – og en tilhørende Brew Kit.

Hvad er en Starter Box og en Brew Kit?

En ølbrygning Starter Box består af to gærspande, som faktisk er dem, der fylder mest. Resten af udstyret så som hævert, kapsel påsætter og Horowith, kan uden problemer være i et skab. En Brew Kit er en nøje sammensat blanding af ingredienser til ølbrygning, afmålt i et forhold, så du er garanteret velsmagende øl i den rette styrke.

Find din Starter Box på ølbrygning.dk