SAP

SAP - ERP systemet til enhver virksomhed

SAP - ERP systemet til enhver virksomhed

Et af de mest kendte ERP og ECC systemer på verdensplan er SAP. I det følgende kan du læse mere om anvendelse for SAP i virksomheder.

Kan jeg have glæde af SAP i min virksomhed?

Virksomheder i alle størrelser og inden for stort set alle brancher kan have glæde af SAP. SAP er et meget fleksibelt system med en høj grad af versatilitet, og kan appliceres på rigtig mange forskellige typer virksomhed uafhængig af dennes individuelle opbygning og kerne område.

Det er muligt for en dygtig SAP konsulent at tilpasse ECC eller ERP modellen til netop din type virksomhed og jeres måde at arbejde på, således at de enkelte moduler implementeres i henhold til jeres forretnings model og business rules. Det vil kun være nødvendigt med en ganske kort oplæring af dine medarbejdere i at bruge det nye system, idet systemet tilpasses til jeres work flows og skaleres i forhold til virksomhedens størrelse.

Med SAP er du garanteret, at alle nødvendige kommandoveje opretholdes. Information kan uhindret flyde imellem de integrerbare moduler, samtidig med at nødvendige juridiske, finansielle eller procesmæssige godkendelser og kontroller kan foretages undervejs på relevante steder og tidspunkter. Du vil ikke komme ud for at skulle bruge unødige ressourcer på redundant data indtastning, og du undgår at miste vitale data.

Hyr en erfaren SAP konsulent via Accuro

Den danske virksomhed Accuro kan tilbyde dig konsulenthjælp til implementering af – og oplæring i – SAPs produkter. Du kan være sikker på, at din SAP konsulent vil gøre sit forarbejde grundigt, og dermed sikre, at du får det rette produkt, og de moduler, du har brug for – hverken mere eller mindre. Virksomheder i alle størrelser kan bruge SAP i deres daglige forretning. Og din SAP konsulent kan hjælpe dig med at afstemme forventninger og identificere din virksomheds behov.

Du kan læse mere om SAP og SAP konsulenter på accuro.dk