Skønhedsprodukt / Solcreme

Solcreme - dit ultimative skønhedsprodukt

Solcreme - dit ultimative skønhedsprodukt

Hvis du er typen, som går op i skønhedspleje og derfor bruger mange penge på creme, serum og øvrige hudplejeprodukter, bør du samtidig sørge for, at din hud er behørigt beskyttet mod solens skarpe UV stråler. Denne er nemlig årsag til mange skader i huden – skader som kan forårsage tidlig ældning og misfarvninger i form af pigment pletter.

Endelig er solens ødelæggende lys også medvirkende årsag til udvikling af flere kræft former. Og da du hverken har lyst til solskoldninger, pigmentskader eller kræft i huden er det en god idé at vælge en solcreme i høj kvalitet som supplement til dine øvrige skønhedsprodukter.

Hvilken solcreme skal jeg vælge?

Der findes mange forskellige typer solcreme på markedet nu om stunder. Sol beskyttelse fås både som creme, gel, olie eller lotion som smøres direkte på huden fra tuben, og som mousse eller spray fra en trykflaske. Denne type solcreme er lettere at have med at gøre hvis man for eksempel befinder sig på stranden og ikke bryder sig om at der kommer sand i cremen.

Når du skal vælge solcreme er det vigtigt at du vælger et produkt med en så høj beskyttelses faktor som muligt. Solen er nemlig temmelig skarp i disse år. Derfor bør du altid vælge faktor 30 og opefter.

En solcreme med en UV beskyttelse på 50 er den mest optimale form for sol beskyttelse du kan få. Du kan med stor fordel kombinere din solcreme til ansigtet med en kasket eller en solhat som giver ekstra skygge og dermed yder ekstra beskyttelse til den fine hud.

Hvor kan jeg finde den bedste solcreme i Danmark?

Hos Smør Dig Ind kan du finde et stort udvalg af solcreme og andre skønhedsprodukter fra kendte brands, her under Australian Gold, Rosalique og Salcura. Se dem alle på smoerdigind.dk