turistkørsel

Underholdning undervejs med turistkørsel

Underholdning undervejs med turistkørsel

Man glæder sig til at komme på ferie!

Man har sparet sammen, familien har taget fri, børnene er hevet ud af skolen, kufferterne er pakkede, og man har indlogeret sig et sted langt væk, så man virkelig kan få koblet af og tænkt på noget andet til den tid.

Det kan være en daseferie, nogle kulturelle oplevelse, en temaferie eller noget helt andet, som man længe har set frem til.

Og så har man sørget for transporten, som skal foregå med http://fjerritslev-busserne.dk/ 

Man vil nemlig gerne spare besværet ved at skulle køre i ens egen bil, finde parkering, leje parkering, fylde den med strøm eller brændstof og undgå eventuelle udfald med køretøjet.

Og man orker heller ikke at rejse med det offentlige og skulle skifte en masse gange undervejs og have kufferter og unger under armene.

Men hvad skal man så lige lave i sådan en bus på turen, der kan tage lang tid?

Der er flere ting at lave i den bus!

For det kan jo blive en længere tur, man skal ud på, hvor man sidder klemt inde sammen, man skal tage hensyn til de andre, og der er ikke de samme underholdningsmuligheder, som man ellers har i ens bil.

Det mest oplagte er at lade børnene bruge tid på deres elektronik. Husk i den forbindelse opladere og sats på strømstik nær jer.

Du kan jo selv læse en bog eller lytte til en e-bog, som du har forsømt længe.

Du kan tage nogle ugeblade med, måske et mindre brætspil eller nogle kort; så det skal man huske hjemmefra.

Ellers kan man jo lave de gamle billege med at spotte nummerplader eller andet sammen med ungerne, så de bliver engagerede væk fra deres elektronik.

Man skal dog huske at tage hensyn til de andre passagerer undervejs, så alle får det bedste ud af det.

Og pak så gerne en madpakke til alle i familien, der ikke lugter for meget.