Misbrugscenter

Vil du berette for andre om dit ophold på et misbrugscenter?

Vil du berette for andre om dit ophold på et misbrugscenter?

advertorial

Det er kun godt for dig, at du har været på et center til behandling af misbrug, om det var et længere eller kortere ophold, du skulle på.

Forhåbentligt har det også været til gavn for dig, så du er kommet ud på den anden side som et nyt menneske, hvor du måske skulle genforenes med din familie og (de gode) venner på ny, så du fik en ny omgangskreds og en ny måde at se livet på.

De nærmeste har nok brug for at vide, hvad der er sket med en, også selvom det udelukkende er noget godt, der er sket med dig, og så er der måske nogle mennesker, man må droppe forbindelsen til uden en lyd, fordi de havde en dårlig indflydelse på en.

Men så er der alle de andre i ens omgangskreds, som man ikke kan undgå såsom naboer, tidligere kollegaer med videre, som der måske ikke har bemærket, at man er væk, men som nu kan se, at man har forandret sig ret så radikalt.

image

Hvad gør man så her?

Folk skal være glade for dit ophold på et misbrugscenter

Der kan herske mange fordomme om ophold på et misbrugscenter, og det er måske ikke alle, der kan sætte sig ind i, hvad du har været igennem, for det kræver et ophold selv for at lære at forstå det.

Men uanset hvad skal de jo være glade for det på dine vegne.

Således behøver man dog ikke at fortælle Gud og hver mand, hvad man har været igennem, hvis man er privat omkring den slags, men hvis nu ens misbrug var alkohol, så vil folk nok undre sig over, hvis man tidligere kunne drikke igennem, og man så nu siger nej til alkohol.

De nærmeste kan man nok fortælle, hvad der er sket, men de andre behøver måske ikke får detaljerne at vide.